Mannencirkel

Hoe is het om een man te zijn, de verwachtingen van onze omgeving, onze kwetsbaarheid, onze relatie met vrouwen, de relatie die we hebben met onze vaders en zonen? Vanuit de mannencirkel geven we ruimte voor dergelijke thema’s. Het is een community van mannen, bewust van wie ze zijn, die in verbinding staan en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die voor mannen vandaag de dag van toepassing zijn.

Bijeenkomsten en thema’s

De Mannencirkel komt 1 keer per 2 maanden bijeen. Meestal een dagdeel en soms, bij speciale workshops of evenementen een weekend. De thema’s die we behandelen zijn zeer divers, van vriendschap, tot leiderschap en seksualiteit.

Soms is er een workshop of lezing en soms ligt de nadruk meer op het delen en bespreekbaar maken van visies en ervaringen. Per bijeenkomst bepaal jij zelf of je aanwezig kunt en wil zijn.

Meld je aan voor de Mannencirkel om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen.

Na je aanmelding ontvang je gemiddeld 1x per 2 maanden een berichtje wanneer een nieuw evenement gepland staat. 

Kosten en locatie?

Aanmelden is kosteloos. Betaling is per deelname aan een evenement. Deze betaling varieert tussen de 5 en 25 euro.

Deelname aan de Mannencirkel willen we zo laagdrempelig mogelijk houden. Onze intentie met de cirkel is het creëren van een plek waar openlijk gesproken kan worden over thema’s die in het dagelijks (mannen)leven vaak geen plek krijgen.

De locatie van de Mannencirkel varieert, echter de cirkel vindt vaak plaats in de omgeving van Breda.

Cirkelleider van deze mannencirkel is: Johan van Bavel.

Aanmelden
Mannencirkel Breda