Vrouwencirkel

Als vrouwen hebben we de neiging om perfect te willen zijn, om alles onder controle te hebben. Het iedereen naar zijn zin te maken. Te zorgen. Op te lossen. Goede moeders, dochters, vriendinnen, werknemers of -gevers te zijn. We willen ons goed voelen in én met ons lichaam. Onze eigen boontjes doppen. En dit alles ook nog eens in een maatschappij die van alles van ons verwacht.

Dit willen we doen, zonder dat het ons schijnbaar moeite kost…

Wat kunnen we daarin als vrouwen van elkaar leren, waar zitten onze (onbewuste) overtuigingen en misschien wel angsten, hoe kunnen we elkaar supporten, hier anders mee omgaan en wat gebeurt er als we re-connecten met elkaar, onszelf en onze omgeving vanuit onze vrouwelijke energie? Vanuit de Vrouwencirkel geven we ruimte aan dergelijke thema’s. Het is een community van vrouwen, bewust van wie ze zijn, die in verbinding staan en met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die voor vrouwen vandaag de dag van toepassing zijn.

Bijeenkomsten en thema’s

De Vrouwencirkel komt 1 keer per 3 maanden bijeen. Meestal een dagdeel en soms, bij speciale workshops of evenementen een weekend. De thema’s die we behandelen zijn zeer divers, van creativiteit, tot vrouwelijk leiderschap, zelfcompassie, intuïtie en seksualiteit.

Soms is er een workshop of lezing en soms ligt de nadruk meer op het delen en bespreekbaar maken van visies en ervaringen. Per bijeenkomst bepaal jij zelf of je aanwezig kunt en wil zijn.

Meld je aan voor de Vrouwencirkel om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen.

Na je aanmelding ontvang je gemiddeld 1x per 2-3 maanden een berichtje wanneer een nieuw evenement gepland staat. 

Kosten en locatie?

Aanmelden is kosteloos. Betaling is per deelname aan een evenement. Deze betaling varieert tussen de 5 en 25 euro.

Deelname aan de Vrouwencirkel willen we zo laagdrempelig mogelijk houden. Onze intentie met de cirkel is het creëren van een plek waar openlijk gesproken kan worden over thema’s die in het dagelijks (vrouwen)leven vaak geen plek krijgen.

De locatie van de Vrouwencirkel varieert, echter de cirkel vindt vaak plaats in de omgeving van Breda.

Cirkelleider van deze vrouwencirkel is: Maaike Rijk

Aanmelden
Vrouwencirkel Breda