Leiderschapstraining: Leiderschap vanuit het Hart

Ervaar meer geluk en een betere verbinding met je omgeving

Leiderschap vanuit het Hart is een driedaagse training die je helpt bewuster in het leven te staan en in verbinding te komen met je “zelf” en anderen om zo het leven te leiden dat je vanuit je diepste verlangen wil.

Wat staat je in de weg?

Elk mens verlangt naar het geluk, een leven waarin men zich verbonden voelt met de omgeving. Dat hetgeen we doen zonder veel moeite verloopt. Vanuit ons onbewuste, en vaak omdat we ons door onze omgeving laten leiden, wachten we op anderen om dat geluk te ervaren. Maar is dat wel waar we op moeten wachten?

Wat kies jij en hoe luister je naar wat jouw hart je écht vertelt?

Maak verbinding met je principes


Leiderschap vanuit je hart betekent dat je hart, ziel én hoofd een belangrijk kompas zijn in jouw leven.
In deze training maak je kennis met al die aspecten van jouw menselijk wezen: je hoofd, je fysiek, je hart en spiritualiteit.

Deze aspecten leer je met elkaar te verbinden om vanuit deze verbinding je leven te leiden. Vervolgens maak je kennis met hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kunt passen.

De training is ervaringsgericht opgezet. Dit betekent dat er theorie aanwezig is, maar niet op de voorgrond. Je gaat vooral doen, ervaren, delen, voelen en leren.

ERVARINGEN

“Leiderschap vanuit het Hart was voor mij een training waarin ik nog meer bewust werd van mezelf en ontdekt heb wie ik werkelijk ben. De denkbeeldige rugzak die ik met me meedroeg heb ik zo goed als kunnen legen. En wat er daarnaast nog is, dat is gewoon zo en heb ik omarmd. Mijn grootste take away is dat ik makkelijker en meer vanuit mijn hart keuzes maak.”

– Maud Jacobs –

Student ergotherapie

Voor wie is deze leiderschapstraining?

Iedereen die bewuster in het leven wil staan, nieuwsgierig is wat dit kan opleveren en persoonlijk effectiever wil zijn.

Resultaat van jouw deelname aan deze training:

  • Inzicht in wat persoonlijk leiderschap vanuit je hart voor jou betekent

  • Verbinding met de principes die jouw leven leiden

  • In actie komen om de leider in jouw wereld te zijn

Tijdsbesteding

Vrijdagmiddag 14:00 t/m zondag 18:00 uur.

Daarnaast vragen we je ongeveer 1 uur individuele voorbereiding.
Na de training ontvang je nog 1 uur persoonlijke coaching.

ERVARINGEN

“Leiderschap vanuit het Hart heeft mij veel inzicht gegeven in mijn patronen en overtuigingen die mij beperkten. In de training werd gewerkt met veel praktische oefeningen en direct toepasbare tools. Hierdoor heb ik verandering in mijn denken ervaren en ben ik gegroeid in mijn bewustzijn en hoe ik over mezelf denk. Voor mij een bijzonder waardevolle training, waar ik veel geleerd heb en mooie inzichten heb opgedaan die mij ook weer ondersteunen in mijn professionele werkzame leven.”

 – Carolien van Egmond –

Verzuimadviseur/Coach bij WSD Werkpartners in Boxtel

ERVARINGEN

“Met de training Leiderschap vanuit het Hart is mijn ontdekkingstocht naar ZELF gestart. In Meesterlijk Leiderschap heb ik mijn purpose of life ontdekt: “mensen verbinden in tijden van verlies en verdriet” In dit hele proces van persoonlijke ontwikkeling ben ik in verbinding met mezelf en met anderen gekomen, waarbij een diep vertrouwen aanwezig is. Ik ben dankbaar en trots. Mijn naam is Jakobien Warnaar een liefdevolle, integere en daadkrachtige vrouw die haar hart volgt!”

– Jakobien Warnaar –

ERVARINGEN

“De training Leiderschap vanuit het Hart is een optionele module van de coachingsopleiding, waarvan ik alleen maar leuke en positieve verhalen hoorde. Mijn nieuwsgierigheid was meer dan gewekt. Wat mij Leiderschap vanuit het Hart het meest gebracht heeft zijn een aantal inzichten. Met name bewustwording over hoe mijn “denken” het zo vaak wint, in plaats van in actie komen en “doen”. Deelname aan de training betekent in ieder geval dat je er rijker van terugkomt, gegarandeerd! Dus doen!”

– Raymond Selier –

CEO Brabavast & Brabant Wonen. Founder Inzperium Businessretreats

Kosten en extra info

Jouw trainer tijdens Leiderschap vanuit het Hart is Johan van Bavel, tevens de eigenaar van Intention. Daarnaast word je gedurende het weekend ondersteund door verschillende coaches en (waar van toepassing) workshop leiders.

Een aantal dagen voor aanvang van de training ontvang je een voorbereidende opdracht en een gesprek met een van de coaches.

Tijdens de training verblijf je in de Groepsaccommodatie Beukenhof gelegen in het pittoreske Biezenmortel.

Kosten: € 795,- 

De prijs is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. Inclusief catering, overnachting in een tweepersoonskamer en 1 uur persoonlijke coaching na de training op een door jou gewenst moment.

Cursusdata 2022 en inschrijven

24,25 en 26 Juni 2022

Direct inschrijven