Leiderschapstraining: Meesterlijk Leiderschap

Ontdek en versterk de leider in jezelf

Volgde je eerder Leiderschap vanuit het Hart? Het inspirerende vervolg hierop is Meesterlijk Leiderschap. Leer jezelf, je onbewuste verlangens en jouw obstakels beter (her)kennen. Ervaar hoe je jouw potentieel en jouw unieke kwaliteiten kunt benutten om jouw leven ten volste te leiden

Maak je dromen concreet en kom in actie

Ons uitgangspunt van Leiderschap is: mijn visie, beloften en toewijding zijn de bron van mijn manier om in het leven te staan en acties die daaruit voortvloeien. Een visie is een bijzonder doel of droom. Veel mensen zijn het contact met hun visie verloren. Ergens voelen ze dat er iets mist, maar wat…

Wat is jouw visie? En hoe maak jij die nu tastbaar in je leven?

Meesterlijk Leiderschap is een programma van 6 maanden. Het programma is een uitzonderlijke gelegenheid om jezelf nog beter te leren kennen en je (onbewuste) verlangen, visie, drijfveren en dromen tot leven te brengen.

Intention centrum voor leiderschap en coaching
Intention centrum voor leiderschap en coaching

6 stappen naar Meesterlijk Leiderschap

Tijdens Leiderschap vanuit het Hart maakte je kennis met de eerste 2 stappen van leiderschap. In Meesterlijk Leiderschap ga je o.a. aan de slag met de 4 vervolgstappen.

Het programma vindt deels plaats in een veilige, vertrouwde trainingsruimte, maar zal vooral plaatsvinden in jouw leven. Je leert dus ervaringsgericht, aangevuld met kennistheorie. Dit betekent dat we jou met de vragen laten ‘zijn’ zonder iets in te vullen en je bewust te maken: hoe weten we wat we weten?

Meer weten over de inhoud van het programma?

Plan een afspraak

Een visie gedreven programma

De meeste mensen hebben een visie voor hun carrière, familie, het leven, partner, kijk op de wereld, hoe ze hun kinderen willen zien opgroeien, enz. Tijdens het programma gebruik jij jouw visie om te inspireren en te motiveren. Je staat jezelf toe om in dienst te staan van je eigen visie. Dit betekent dat je de acties kiest die hierbinnen passen. Je meet een houding aan gebaseerd op de wens om je visie te manifesteren in plaats van ‘gerund te worden door je emoties en de niet effectieve patronen’.

Zodra je start met dit tastbare creatieproces en het dieper daar onderliggende bewustzijnsproces, zul je versteld staan van wat je kunt betekenen en creëren voor jezelf én anderen in de wereld.

Intention centrum voor leiderschap en coaching

Doorbreek je onbewuste patronen

Ongeacht de grootte van de groep, het is altijd maatwerk wat we leveren. De vragen die we stellen, de stof en ervaring die we bieden, zorgen ervoor dat eenieder op zijn of haar eigen wijze een innerlijke verkenning doet, van daaruit in actie komt en nieuw gedrag laat zien.

Onze coaches en trainers zijn gedreven in het zien wat jij niet zegt of ziet. Ze ondersteunen jou in het bewust laten worden van de zogenaamde blinde vlekken zodat er voor jou nieuwe keuzemogelijkheden ontstaan.

Door deze bewustwording ben je in staat voor jou niet effectieve patronen te doorbreken en komt er ruimte voor nieuwe patronen die wél werken. In Leiderschap vanuit het Hart maakte je hier al deels kennis mee. In het programma Meesterlijk Leiderschap doorbreek je de patronen die jou niet (meer) dienen! Jouw actieve bijdrage in het programma zorgt er niet alleen voor dat jouw leiderschap Meesterlijk wordt, maar zeker ook dat van anderen.

Jouw persoonlijke coach

Buitenom de trainingsbijeenkomsten werk je samen met een persoonlijke coach. Met deze coach heb je regelmatig contact.

Het doel van deze persoonlijke coach is dat je groeit in het nastreven van jouw gekoesterde droom. Je werkt samen om te heroriënteren vanuit je diepste waarden en passies. In deze samenwerking leg je de verbinding met jouw visie en het verschil dat jij wilt maken in de wereld. De coach verbindt jou met je grootste intentie en potentieel, confronteert je en daagt je uit het maximale resultaat te behalen in alle belangrijke gebieden in jouw leven.

Wat kan je ongeveer verwachten? 

Een leerzaam en intensief programma dat je inzichten, handvatten en uitdagingen geeft om meer voldoening uit je leven te halen én dat te realiseren en ervaren wat je écht belangrijk vindt. Je leert niet alleen meer over jezelf, maar ook over je samenwerking met en invloed op anderen. Iedere bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan een andere stap richting jouw Meesterlijk Leiderschap.

Resultaat van jouw deelname aan Meesterlijke Leiderschap:

  • Inzicht in wat het voor jou betekent om je leven Meesterlijk te leven

  • Verbinding met de principes die jouw leven leiden

  • In actie komen om de leider in jouw wereld te zijn

  • De doelen te realiseren die je al zo lang en graag wil realiseren

Voor wie is Meesterlijke Leiderschap bedoeld?

Iedereen die zijn persoonlijk leiderschap wil vergroten, zowel zakelijk als prive. Wil je bewuster in het leven staan, ben je nieuwsgierig wat dit kan opleveren, wil je meer leven naar jouw visie en waarden en volgde je eerder Leiderschap vanuit het Hart? Dan is Meesterlijk Leiderschap de volgende stap in jouw ontwikkeling.

Tijdsbesteding

Gedurende de periode van 6 maanden volg je 5 bijeenkomsten van twee aaneengesloten dagen (meestal donder- en vrijdag). Het daadwerkelijk leren gebeurt echter dagelijks in de praktijk en je gaat met verschillende opdrachten aan de slag.

“Mijn deelname aan Meesterlijk Leiderschap heeft mij ondersteund  mijn diepe, ware en pure innerlijke ik de ruimte te geven. Mijn verbinding hiermee voelt diep, stevig en geworteld. Ik ben in balans met mijn hart, hoofd en intuïtie gekomen. Dankzij de spiegel die mij door mijn coach werd voorgehouden, ben ik mijn niet werkende patronen en angsten onder ogen gekomen en overwonnen. Daarnaast heb ik geleerd om met minder energie meer resultaten te bereiken.”

 – Dennis Dremmen –

Teammanager Enexis 

“Met de training Leiderschap vanuit het Hart is mijn ontdekkingstocht naar ZELF gestart. In Meesterlijk Leiderschap heb ik mijn purpose of life ontdekt: “ mensen verbinden in tijden van verlies en verdriet” In dit hele proces van persoonlijke ontwikkeling ben ik in verbinding met mezelf en met anderen gekomen, waarbij een diep vertrouwen aanwezig is. Ik ben dankbaar en trots. Mijn naam is Jakobien Warnaar een liefdevolle, integere en daadkrachtige vrouw die haar hart volgt!”

– Jakobien Warnaar –

Kosten en extra info

Jouw trainer tijdens Meesterlijk Leiderschap is Johan van Bavel, tevens de eigenaar van Intention. Daarnaast word je gedurende het weekend ondersteund door verschillende coaches en (waar van toepassing) workshop leiders.

Een aantal dagen voor aanvang van de training ontvang je een voorbereidende opdracht en een gesprek met een van de coaches.

Tijdens de training verblijf je in de Groepsaccommodatie Beukenhof gelegen in het pittoreske Biezenmortel.

Kosten: €2500,- 

De prijs is inclusief catering, overnachtingen in een tweepersoonskamer en ondersteuning door een persoonlijke coach.

Cursusdata en inschrijven

Data 2020 volgen z.s.m. 

Direct inschrijven