ONTDEK DE KRACHT VAN COACHING

Steeds meer mensen en organisaties ontdekken de kracht van coaching.  Jezelf, je team of je organisatie laten coachen? Oprichter van Intention, Johan van Bavel, werkt hiervoor samen met een Internationaal netwerk van gecertificeerde coaches.

De voordelen van coaching

 • Andere perspectieven op (persoonlijke) uitdagingen

 • Verbeterde besluitvormingsvaardigheden

 • Grotere interpersoonlijke effectiviteit

 • Verbeterde relaties en samenwerking

 • Meer tevredenheid over leven en werk

 • Verbetering van productiviteit

Daar stopt het echter niet. Veel van de personen en organisaties die we coachen zien naast de verbetering van bovenstaande dat ze relevante doelen vaker en sneller bereiken en het zelfvertrouwen toeneemt.

“Een coach is een professioneel getraind iemand om je te helpen je volledige potentie te benutten en buitengewone resultaten te behalen”

Wat is coaching NIET?

 • Hetzelfde als therapie, advies of counseling

 • De focus ligt niet op het fixen van problemen of het geven van adviezen

Wat is coaching WEL?

 • Een co-creatie relatie samen met jou voor het bereiken van jouw doelen.

 • Vooruitgang is de focus, waarbij jij centraal staat in het realiseren van buitengewone resultaten.

“Eenvoudig gezegd is coaching samenwerken met iemand om te connecten met jezelf en je omgeving en leven anders te vorm te geven om vervolgens in actie te komen en wat jij wil te implementeren!”

COACHINGSMOGELIJKHEDEN

1-op-1 coaching

1-op-1 coaching biedt je een veilige, vertrouwelijke omgeving waarin je zowel  zakelijke en persoonlijke uitdagingen kunt bespreken en daarop gecoacht worden.

Veel gehoorde coachingsthema’s zijn:

 • Gezondheid, relaties, familie, liefde, tijd, balans, geld, carrière en werk, team leiderschap en zelfontwikkeling als een leider.

Wil je bespreken hoe we jou kunnen helpen groeien?

Teamcoaching

Een nieuw team in je organisatie en willen jullie goed van start? Of merk je dat jouw team stroef loopt? Zijn er conflicten of werkt iedereen vanuit eilandjes? Of gaan jullie aan de slag met zelf organiserende teams?

Teamcoaching helpt jouw team o.a. te reflecteren, bewuster te gaan handelen, eigen gedrag te onderzoeken en samen te komen tot betere resultaten en samenwerking.

Bespreken hoe teamcoaching jouw team kan helpen?

Transformationele coaching

Organisatiecoaching

Verschillende teams (beter) laten samenwerken? Een fusie of organisatie verandering? Gaan werken met zelf organiserende teams? Het brengt vaak veel vragen, onrust of weerstand met zich mee. En ook als je een goed lopende organisatie nóg beter wil later excelleren, komt vaak de vraag: Hoe?

Organisatiecoaching helpt jouw organisatie, van hoger management tot medewerker, beweging te creëren richting het gewenste doel. Afhankelijk van de coachingsvraag komen hier aspecten als o.a. cultuur, structuur, normen- en kernwaarden, drijfveren, werkprocessen, visie, missie, groepsdynamiek, rollen en politiek samen.

Bespreken hoe coaching jouw organisatie verder kan helpen?