MAAK KENNIS MET JOUW IDEALE COACH

Jezelf, je team of je organisatie laten coachen? Intention werkt hiervoor samen met een internationaal netwerk van coaches. Onze coaches zijn allen opgeleid volgens de richtlijnen en kwaliteitsnormen van de International Coaching Federation (ICF). Bovendien zijn ze door ICF gecertificeerd of zitten ze in de laatste fase van hun certificeringsproces. Met een Intention Coach ben jij verzekert van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met de coach van jouw keuze.

Locatie: Vught
Taal: Nederlands
Coacht: offline en online

Groeien naar de beste versie van jezelf begint bij bewustwording van je huidige patronen en overtuigingen. Welke helpen je om dat te bereiken wat je écht wilt? In jou is alles al aanwezig om je eigen geluk te creëren en bereiken. Jij hebt altijd een keuze. Al voelt dat soms anders. Ik hoor je, ik zie je. Alles mag er zijn en samen verkennen we jouw verlangens en zetten we deze om naar concrete acties. Vanuit vertrouwen en oprechte interesse ondersteun ik jou in het aanbrengen van focus en het behalen van jouw doelen. Mijn communicatie is open, respectvol en liefdevol brutaal. Nieuwsgierig? Let ’s meet!

Locatie: Breda
Taal: Engels en Nederlands
Coacht: offline en online

I am strong, loving, intuitive and “to the point”. I connect you with your own inner knowledge and courage. I help you to take back control of yourself, to actively take the steps that bring you back to your own strength. You find clarity, by finding answers to the questions in your head. Curious? Let’s explore together.

Ik ben sterk, liefdevol, intuïtief en ‘to the point’. Ik breng je in verbinding met je eigen innerlijke kennis en moed. Ik help je om zelf de controle te nemen, om actief die stappen te zetten waarmee je in je eigen kracht komt. Om jou te helpen bij het vinden van helderheid, door antwoorden te vinden op de vragen in je hoofd. Op weg naar duidelijkheid en groei van binnenuit. Nieuwsgierig? Laten we samen op ontdekkingstocht gaan.

Locatie: Tilburg
Taal: Nederlands
Coacht: offline en online

Nieuwsgierig, verbindend en positief; die begrippen kenmerken mij als coach. Ik geloof dat jij in staat bent om je volle potentieel te benutten en je mooiste leven te leiden. Zullen wij samen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jouw doelen te bereiken? Om dan vervolgens concrete stappen te zetten. Tijdens het coachingsproces zal ik je uitdagen, spiegelen en kritische vragen stellen om jou te ondersteunen en bewustwording te creëren. Kennismaken? Graag, ik kijk er naar uit!

Locatie: Breda
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Ik coach individuen, teams en organisaties. Mijn stijl is doel- en actiegericht. Ik faciliteer jouw coachingsproces, waarbij jij eigenaar bent en blijft van het proces en je doel. Mijn stijl kan provocerend zijn, maar ook liefdevol en altijd met een vleugje humor. Als wij elkaar ontmoeten, investeren we in een professionele relatie, waarbij ik je waarschijnlijk meteen in actie laat komen. Wil je met mij op verkenning en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Let’s play the game!

Locatie: Breda
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Hi! Ik coach vrouwelijke ondernemers en help je bij het groeien van je onderneming, je omzet en bovenal jouw leiderschap. Het gaat zelden over sjieke strategieën of slimme marketing funnels, maar vooral over wie wij zijn als mens én als vrouw. Moedig, creatief, vindingrijk, veerkrachtig, vol vertrouwen en bovenal leider over ons eigen leven en onderneming. Als coach help ik je om je blokkades en overtuigingen bij jezelf te ontdekken en op te ruimen. Om helderheid en focus aan te brengen, zodat je meer trots, zelfvertrouwen en financiële vrijheid ervaart. Are you ready to step up your game?

Locatie: Nuenen
Taal: Nederlands
Coacht: offline en online

Ik ben energiek, empathisch, intuïtief en doortastend. Het is mijn missie is om meer bewustzijn te creëren. In deze hectische wereld waarin we onszelf vaak voorbij lopen en onze grenzen overschrijden. Meer begrip van je eigen potentie en levenskracht, maakt dat je met meer inzicht voor jezelf kiest! Mijn kracht is om onder de oppervlakte te kijken, om te luisteren naar wat er niet gezegd wordt. Ik stel je krachtige vragen, zodat jij je bewust wordt van je gedragspatronen en overtuigingen en alles wat je mogelijk in de weg staat. Ik ben voor 100% gecommitteerd aan jouw ontwikkeling en groei en kijk er naar uit om jou te ont-moeten!

Locatie: Barendrecht
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Als klant mag je van mij als coach veel verwachten. Mijn kracht zit in mijn rust. Ik neem de tijd om naar je te luisteren en zet in op een respectvolle confrontatie. Zo’n spiegel kan lastig zijn, maar dit soort ontmoetingen zijn vaak nodig als je iets wilt bereiken. Om die belangrijke vervolgstap te kunnen maken. Jij staat bij mij centraal. Ik ben er alleen om je dat duwtje in je rug te geven.

Locatie: Roosendaal
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Ben jij een ondernemer of leidinggevende? En wil je een prettig leven met betekenis en impact creëren? Ik ondersteun je hier graag bij. Mensen vinden mij integer, onbevangen en humorvol. Mijn coachingsstijl wordt omschreven als creatief, scherp en speels. Ik geloof dat bewustzijn en ‘jezelf’ kennen essentieel is voor het door jou gewenste resultaat. Alle kwaliteiten die je nodig hebt, zijn namelijk al aanwezig. Wil jij samen met mij ontdekken hoe je jouw potentieel ontsluit? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Locatie: Almere
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Vijftien jaar ervaring als coach voor individuen, groepen en teams. Mijn drive is persoonlijke ontwikkeling en groei, het creëren van meer (innerlijke) vrijheid. Hierin is niets mij te gek.  Op het pad van coaching heb ik veel geleerd, over mijzelf en anderen, over wat ons als mens drijft en wat ons klein houdt. Met mijn heldere en liefdevolle kijk op de wereld breng ik nieuwe perspectieven en inzichten. Vanuit inzicht komt actie en transformatie. Zin om jouw wereld te vergroten? Laten we kennismaken!

Locatie: Breda
Taal: Nederlands
Coacht: offline en online

Ik ben een transformationeel coach en trainer, met een voorliefde voor natuur en beweging. Rustig en daadkrachtig, scherp en oprecht, nieuwsgierig en creatief. Voor denkers die hun creativiteit, intuïtie en gevoel beter in willen zetten. Die gericht in actie willen komen voor wat daadwerkelijk belangrijk is. Kortom: Rust in je kop. Actie in je kont. Vrijheid in je leven.

Locatie: Breda
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Het is mijn missie als coach om jou te begeleiden de architect van je leven te zijn. Wat mij kenmerkt is mijn combinatie van analytisch en empathisch vermogen, waardoor ik in staat ben om snel tot de kern te komen en met een grote diversiteit aan klanten te werken. Coachees waarderen mijn resultaatgerichte en grensverleggende aanpak, diepgaand en met beide benen op de grond. Vanuit vertrouwen, integriteit en onbevangenheid werken we samen om jouw doelen te behalen. Nieuwsgierig? Laten we kennismaken!

Locatie: Utrecht
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Steeds meer (jong)volwassenen lopen op enig moment vast in hun leven. Misschien geldt dit ook wel voor jou. Je hebt last van stress gerelateerde klachten, je twijfelt aan je baan, je mist energie, je weet niet goed wat je wil, hebt last van uitstelgedrag of misschien zit je enorme bewijsdrang je wel in de weg. Wat het ook is: je hebt een verlangen naar rust, een helder doel en je wil duurzame actie zodat je jouw leven op een manier vorm geeft die bij je past. Als coach ondersteun ik je graag bij dit proces!

Locatie: Rotterdam
Taal: Nederlands
Coacht: offline en online

Hi, ik ben Michell en ik coach mensen die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en zelfcompassie. Hierdoor sta je sterker in het leven, worden jouw relaties beter en voel je je een completer mens. Mensen typeren mij als een enthousiaste, eerlijke en doortastende coach, die serieus is en over een flinke dosis humor bezit. Respect en gelijkwaardigheid vind ik belangrijk in een coachingsrelatie. Ben je op zoek naar een coach die je uitdaagt? Kies dan voor mij.

Locatie: Eindhoven
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Voor wie het idee van coaching in de zweverige hoek zit, no worries. Ik ben een nuchter persoon met praktische aanpak. Mijn coaching is doelgericht en gebaseerd op gelijkwaardigheid. Jij hebt in potentie alles in huis. Het is mijn ervaring dat je jezelf juist ontwikkelt wanneer je geconfronteerd wordt met je eigen gedrag. Dat is niet altijd leuk, maar wel heel leerzaam. In mijn begeleiding vind je rust en overzicht. Ik daag je uit om jouw patronen te doorbreken. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en een ander perspectief, met als resultaat krachtig en ontspannen werken en leven.  

Klinkt mijn manier van coachen als iets voor jou? Ik maak graag kennis met je. 

Locatie: Etten-Leur
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Krachtig en zacht. Liefdevol met een vleugje humor. Rots in de branding. Toegankelijk, toekomstgericht en activerend. Dat ben ik. Heb jij jezelf een doel gesteld, maar weet je niet goed hoe je dat moet bereiken? Voel je dat je toe bent aan verandering? Ik kan je begeleiden naar die plek. Je coachen naar daar waar jij naar toe wilt. Door het ontdekken van nieuwe perspectieven en mogelijkheden. En het creëren van bewustwording. Hiermee ben je in staat om in actie te komen en het door jouw gekozen pad te bewandelen. Laten we kennismaken!

Location: London
Language: Engels
Coaches: offline and online

My name is Robert Stephenson. I coach individuals and teams, exploring the narratives and stories that we tell ourselves that may cause us to hold back. Working in a compassionate and empathic style, allowing you to take the lead  as we explore your narratives, while bringing the body into our work as a tool to support understanding self and creating clarity on our actions. If this resonates with you then let’s have a conversation.

Locatie: Tilburg
Taal: Nederlands en Engels
Coacht: offline en online

Als enthousiaste, nieuwsgierige coach begeleid ik jouw zoektocht naar verandering. Tijdens onze coachingsessies creëren we samen een veilige en vertrouwde omgeving. Daarin krijg jij de ruimte om jouw verlangens en gedachten te delen. Ik luister en stel krachtige vragen waardoor patronen en belemmerende overtuigingen zichtbaar worden. Door eerlijk naar jezelf te zijn, kom je tot nieuwe inzichten. Daardoor ontstaat het vertrouwen om keuzes te maken vanuit je hart, waardoor verandering mogelijk wordt. Ik heb zelf geleerd om mijn hart te volgen en mijn eigen keuzes te maken. En dat gun ik iedereen!

Associate Certified Coach (ACC)

Een ICF Associate Certified Coach van Intention heeft minimaal 150 opleidingsuren gevolgd bij een geaccrediteerde coachingsopleiding zoals Co-Creatie. Daarnaast heeft hij of zij minimaal 100 ervaringsuren als coach.

Professional Certified Coach (PCC)

Een ICF Professional Certified Coach van Intention heeft minimaal 150 opleidingsuren gevolgd bij een geaccrediteerde coachingsopleiding zoals Co-Creatie. Daarnaast heeft hij of zij minimaal 500 ervaringsuren als coach.

Master Certified Coach (MCC)

Een ICF Master Certified Coach van Intention heeft minimaal 200 opleidingsuren gevolgd bij een geaccrediteerde coachingsopleiding zoals Co-Creatie. Daarnaast heeft hij of zij minimaal 2500 ervaringsuren als coach.