Over ons

Of je Johan persoonlijk kent of niet, zijn aanwezigheid brengt altijd een voelbare stroom van inspiratie, focus en ruimte. Hij onderscheidt zich door individuen, teams en organisaties even stil te laten staan zodat kwaliteiten, ambities en leiderschap zichtbaar worden om daarna met een heldere en resultaatgerichte intentie vooruit te bewegen. En dit is waar Intention volgens Johan over gaat!

“Vanuit rust en ruimte ontstaat het inzicht om veranderingen en resultaten te creëren die wérkelijk bedoeld zijn te ontstaan.”

Mens en organisaties in beweging brengen met de nodige humor en het vermogen tot relativering, dat is wat Johan doet. In zijn werkwijze ervaar je zijn drijfveer om teams en organisaties te ondersteunen het beste uit zichzelf en anderen te halen. Hij heeft een optimistische kijk op het leven en een oprechte interesse in wat mensen bezighoudt. Wie hem eenmaal kent, voelt zich verbonden met hem.

Werken met mensen heeft altijd centraal gestaan in zijn professionele ontwikkeling. Hij is opgeleid als Human Resource Manager en heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan als HR-professional bij diverse organisaties. Daarnaast heeft hij bij diverse coaching- en trainingorganisaties gewerkt en heeft hij zelf diverse opleidingen en trainingen zelf ontwikkeld.Johan van Bavel – eigenaar van Intention

International Coach Federation (ICF)

Johan is aangesloten bij en gecertificeerd door de International Coach Federation (ICF). Van 2009 tot 2014 was hij actief als bestuurslid/voorzitter van ICF Nederland. Op dit moment is hij voorzitter van de commissie Ethiek binnen ICF Nederland en draagt hij bij aan diverse internationale activiteiten van ICF.