Retourneren en herroepingsrecht

Retourneren boek
Onverhoopt toch niet tevreden met je aankoop van het boek?

1) Retourneren (retourkosten voor klant)

Je kunt de overeenkomst als volgt ontbinden.

  • Stuur het onbeschadigde artikel binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking, naar het retouradres: Intention, Van Coothplein 41a, 4811 ND Breda.

Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op je rekening inclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de zending.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bewaar je bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Intention is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Wat is herroepingsrecht?

Intention hanteert een zichttermijn van veertien dagen (voor thuisbezorgbestellingen), ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper. Tijdens de zichttermijn heeft de koper een herroepingrecht, waarbij hij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds, de ontvangen goederen te retourneren. Je kunt het artikel o.v.v. van uw naam, telefoonnummer en ordernummer naar ons retourneren.

Je kunt het artikel retourneren/verzenden naar:

Intention, Van Coothplein 41a, 4811 ND Breda.

Na ontbinding van de overeenkomst (moment van annuleren, terugzenden bestelling) wordt het aankoopbedrag inclusief eventuele betaal- of verzendkosten door Intention terugbetaald aan de koper binnen 14 dagen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Een terugboeking verzorgen wij binnen 2 tot 7 werkdagen. Uitgezonderd machtigingsbetalingen i.v.m. stornerings termijn 8-14 werkdagen. Het aankoopbedrag zal Intention binnen 14 dagen na ontbinding aan de koper terugbetalen.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte instructies.