Leiderschapstraining: Leiderschap vanuit het Hart

Ervaar meer geluk en een betere verbinding met je omgeving

Leiderschap vanuit het Hart is een driedaagse training die je helpt bewuster in het leven te staan en in verbinding te komen met je “zelf” en anderen om zo het leven te leiden dat je vanuit je diepste verlangen wil.

Wat staat je in de weg?

Elk mens verlangt naar geluk, voldoening en verbinding. We willen dat ons leven op rolletjes loopt zonder dat het te veel moeite kost.

Meestal is er iets wat minder soepel loopt. Dit kan een belangrijke relatie zijn, een aspect van je werk of een algemeen gebrek aan richting. We zoeken de oplossing vaak buiten onszelf. In veel situaties zijn we ons hier niet van bewust. Daar ligt een mooie kans.

Zo komt het regelmatig voor dat we ons laten leiden door onze omgeving. Daarnaast hopen we soms dat een ander voor een oplossing voor onze problemen zorgt. Dit soort patronen zijn  goed verklaarbaar vanuit ervaringen die je in je leven opgedaan hebt, van in onze jonge jaren.

Maar is dat wel hoe we onze keuzes willen maken?

In Leiderschap vanuit het Hart krijg je inzicht in de patronen die jou in de weg staan. Na afloop heb je het gereedschap om deze te doorbreken. Jij weet welke keuzes en stappen je kan zetten om meer geluk, voldoening en verbinding te ervaren.

Wat kies jij en hoe luister je naar wat jouw hart je écht vertelt?

Ervaar rust en helderheid door je hoofd
en je gevoel te verbinden met elkaar

Onze opvoeding en cultuur is gebaseerd op het denken. Op school leer je om je hoofd te gebruiken. We leren onvoldoende om te luisteren naar ons gevoel. Soms is er zelfs geen contact met de gevoelens in ons lichaam. Dit kan zorgen voor innerlijke onrust.

Wij geloven dat door je hoofd en je gevoel met elkaar te verbinden, je rust, helderheid en een rijker leven creëert.

Leiderschap vanuit je hart betekent dat je hart én hoofd een belangrijk kompas zijn in jouw leven. In deze training maak je kennis met al die aspecten van jouw menselijk wezen: je hoofd, je fysiek, en je hart.

Deze aspecten leer je met elkaar te verbinden om vanuit deze verbinding je leven te leiden. Vervolgens maak je kennis met hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kunt passen.

De training is ervaringsgericht opgezet. Dit betekent dat er theorie aanwezig is, maar niet op de voorgrond. Je gaat vooral doen, ervaren, delen, voelen en leren.

ERVARINGEN

“Leiderschap vanuit het Hart was voor mij een training waarin ik nog meer bewust werd van mezelf en ontdekt heb wie ik werkelijk ben. De denkbeeldige rugzak die ik met me meedroeg heb ik zo goed als kunnen legen. En wat er daarnaast nog is, dat is gewoon zo en heb ik omarmd. Mijn grootste take away is dat ik makkelijker en meer vanuit mijn hart keuzes maak.”

– Maud Jacobs –

Student ergotherapie

Voor wie is deze leiderschapstraining?

Iedereen die bewuster in het leven wil staan, nieuwsgierig is wat dit kan opleveren en persoonlijk effectiever wil zijn.

Resultaat van jouw deelname aan deze training:

  • Inzicht in wat persoonlijk leiderschap vanuit je hart voor jou betekent

  • Verbinding met de principes die jouw leven leiden

  • In actie komen om de leider in jouw wereld te zijn

Tijdsbesteding

Vrijdagmiddag 14:00 t/m zondag 18:00 uur.

Daarnaast vragen we je ongeveer 1 uur individuele voorbereiding.
Na de training ontvang je nog 1 uur persoonlijke coaching.

ERVARINGEN

“Leiderschap vanuit het hart is een training waarin ik meer bewuster werd van mijn emoties en waar deze vandaan komen. Dit droeg bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling en gaf me nieuwe inzichten op mijn denken en vooral voelen. Het is iedereen gegund om zijn of haar ware ‘ik’ te ontdekken. Deze training biedt de mogelijkheid dat te doen. Het is met vlagen intens en confronterend naar jezelf, maar bovenal waardevol en verrijkend. Je vertrekt gegarandeerd met een nieuw perspectief, ontdek je zelf!”

 – Joep van Gorp –

Eigenaar Doloris Tilburg

ERVARINGEN

“Onder leiding van zorgzame coaches en trainers heb ik ervaren hoe een groep onbekenden zich gedurende 3 dagen steeds veiliger voelde en zich zo open durfde te stellen voor hun kwetsbare zelf. Dit was dan ook het grootste punt van aandacht van de training: hoe kun je (tijdelijk) afstand nemen van je aangenomen ego en leren voelen hoe krachtig je kwetsbare zelf kan zijn. Ik vind het een training die je mooie handvatten aanreikt om na te denken wat je raakt, hoe je je gedraagt, wat je motiveert en wie je bent.”

– Hugo Nagtzaam –

Ondernemer

ERVARINGEN

“De training Leiderschap vanuit het Hart is een optionele module van de coachingsopleiding, waarvan ik alleen maar leuke en positieve verhalen hoorde. Mijn nieuwsgierigheid was meer dan gewekt. Wat mij Leiderschap vanuit het Hart het meest gebracht heeft zijn een aantal inzichten. Met name bewustwording over hoe mijn “denken” het zo vaak wint, in plaats van in actie komen en “doen”. Deelname aan de training betekent in ieder geval dat je er rijker van terugkomt, gegarandeerd! Dus doen!”

– Raymond Selier –

CEO Brabavast & Brabant Wonen. Founder Inzperium Businessretreats

Kosten en extra info

Jouw trainer tijdens Leiderschap vanuit het Hart is Johan van Bavel, tevens de eigenaar van Intention. Daarnaast word je gedurende het weekend ondersteund door verschillende coaches en (waar van toepassing) workshop leiders.

Een aantal dagen voor aanvang van de training ontvang je een voorbereidende opdracht en een gesprek met een van de coaches.

Tijdens de training verblijf je in de Groepsaccommodatie Beukenhof gelegen in het pittoreske Biezenmortel.

Kosten: € 895,- 

De prijs is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. Inclusief catering, overnachting in een tweepersoonskamer en 1 uur persoonlijke coaching na de training op een door jou gewenst moment.

Johan van Bavel

Team LvH

Team Leiderschap vanuit het Hart

STAP-budget

Het Stap-budget is een subsidie vanuit de overheid van maximaal € 1.000,- om een opleiding, training of cursus te volgen. Dat betekent dat je voor deze training niets betaalt. Het is voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen vanaf 18 jaar tot aan de AOW leeftijd. Gebruik het als kans om je kennis te verdiepen binnen je loopbaan, of om eindelijk die omscholing te doen waar je al zo lang van droomt.

STAP-budget aanvragen? Zo geregeld!

  1. Kies je opleiding en startdatum. Je moet starten binnen drie maanden vanaf het moment dat je het STAP-budget aanvraagt.
  2. Meld je via de link STAP-vooraanmelding aan voor deze opleiding. Bewaar je bewijs van aanmelding, deze ontvang je van ons als PDF. Die heb je nodig voor je aanvraag bij UWV.
  3. Vraag je STAP-budget aan bij UWV* met je bewijs van vooraanmelding. Binnen vier weken krijg je bericht.
  4. Is je aanvraag goedgekeurd? Van ons ontvang je een bevestiging. Doe een dansje en veel plezier met je opleiding!

*De eerstvolgende aanvraagdatum voor jouw STAP-budget is op 3 juli as.
Stap is populair, dus zorg dat je op tijd bent. Lees meer over STAP

Cursusdata 2023 en inschrijven

In 2023 vindt deze 3-daagse training plaats op de volgende data. Sommige data is de training in het Engels.

2-4 JUNI 2023
14-16 JULI 2023
22-24 SEPT 2023
13-15 OKTOBER 2023
1-3 DECEMBER 2023