Trainingen & Opleidingen

Intention organiseert en faciliteert trainingen en opleidingen en begeleidt individuen, teams en organisaties, zowel in Nederland als internationaal. Dit kan gericht zijn op persoonlijke of professionele ontwikkeling of op verandermanagement. Leiderschap is het centrale thema van Intention dat overal in terugkomt.

Alle opleidingen en programma’s van Intention zijn ervaringsgericht en gebaseerd op participatie. Het opdoen van praktische ervaring is het meest effectieve middel om te leren. De theorie is zeker aanwezig, maar we gaan vooral veel leren door te doen, experimenteren en ervaren. Onze trainers en coaches zijn aangesloten bij en gecertificeerd door de International Coach Federation (ICF).

Op deze pagina vind je meer informatie over onze aankomende programma’s. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Coachingsopleiding Co-Creatie

Start 15 september 2016

Co-Creatie (CC) is een uitdagende en intensieve coachingsopleiding. Dit programma is ontwikkeld voor coaches, leidinggevenden en iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van persoonlijke leiderschap. Vanuit een coachingsmindset ontwikkelen de deelnemers hun manier van ‘zijn’ en ‘doen’. Er wordt gewerkt aan alle kwaliteiten, principes, vaardigheden en ervaringen die conform de coachingscompetenties en – ethiek van de International Coach Federation (ICF) nodig zijn om als coach internationaal te certificeren.

Co-Creatie is door ICF erkend als een Approved Coach Specific Training Hours (ACSTH) programma van 150 uur. Dit betekent dat deelnemers die het programma met succes hebben afgerond lid kunnen worden van ICF Global en van ICF Nederland. Tevens biedt het de deelnemers, na voltooing van het individuele mentorcoachingsprogramma én certificering bij Intention tot Certified Professional Leadership coach, de mogelijkheid om via het portfolio traject de ICF certificering te behalen.

Het volledige programma is na te lezen in de brochure.

Co-Creatie bestaat uit zes tweedaagse bijeenkomsten, verspreid over een periode van ongeveer 12 maanden. De bijeenkomsten starten op donderdag om 10:00 uur en eindigen op vrijdag rond 18:00 uur. Een avondprogramma en overnachting zijn onderdeel van de opleiding. De bijeenkomsten vinden plaats op:

 • 15 en 16 september 2016
 • 13 en 14 oktober 2016
 • 24 en 25 november 2016
 • 2 en 3 februari 2017
 • 6 en 7 april 2017
 • 8 en 9 juni 2017
Een leeromgeving is mede bepalend voor de beleving van en het doen van leren. Reden dat wij gekozen hebben voor Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout. Deze locatie is bijzonder inspirerend en rustgevend voor een coachingsopleiding zoals wij die willen aanbieden.

De kosten van het programma bedragen € 6950,- exclusief BTW. Dit is inclusief locatie, overnachtingen, boek, trainingsmateriaal en tussentijdse supervisiebijeenkomsten. Dit bedrag omvat niet de gemaakte reiskosten, catering, telefoonkosten en eventueel nog (optioneel) aan te schaffen andere boeken.

Alle informatie en het volledige programma van Co-Creatie is na te lezen in de brochure (PDF).

Ja, ik schrijf me in voor Co-Creatie!

Naam *

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Geboortedatum *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Eventueel alternatief factuuradres

Eventuele vraag of opmerking

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring.

Leiderschap vanuit het Hart

Start 30 september 2016

Leiderschap vanuit het hart betekent dat je hart, ziel én hoofd een belangrijk kompas zijn in jouw leven. In deze training maak je kennis met alle aspecten van het menselijk wezen: ons hoofd, ons fysiek, ons hart en spiritualiteit, en leren we deze aspecten met elkaar te verbinden en vanuit deze verbinding ons leven te leiden. Je maakt vervolgens kennis met hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kunt passen.

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar bewustzijn wil vergroten en persoonlijk effectiever wil zijn.

Het volledige programma is na te lezen in de brochure.

Leiderschap vanuit het Hart start vrijdag 30 september om 19:30 uur en eindigt zondag 2 oktober om 18:00 uur. Twee avondprogramma’s en overnachtingen zijn onderdeel van de training.
Leiderschap vanuit het Hart wordt gegeven in Groepsaccommodatie Beukenhof in Biezenmortel. Deze locatie is bijzonder inspirerend en rustgevend voor een training zoals wij die willen aanbieden.

De kosten van de training bedragen € 495,- exclusief BTW (inclusief BTW voor particulieren). Dit is inclusief locatie, catering op zaterdag en zondag, overnachting in een tweepersoonskamer en 1 uur persoonlijke coaching na de training op een door jou gewenst moment.

Alle informatie en het volledige programma van Leiderschap vanuit het Hart is na te lezen in de brochure (PDF).

Ja, ik schrijf me in voor Leiderschap vanuit het Hart!

Naam *

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Geboortedatum *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Eventueel alternatief factuuradres

Eventuele vraag of opmerking

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring.

Meesterlijk Leiderschap

Start 23 juni 2016

Meesterlijk Leiderschap is het tweede programma van leiderschapstrainingen bij Intention. Het programma sluit aan op de inzichten van Leiderschap vanuit het Hart en is een uitzonderlijke gelegenheid om hetgeen wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen en verder te verdiepen.

Meesterlijk Leiderschap is een intensief programma van ongeveer 6 maanden waarbinnen jij jouw leven naar een niveau kunt brengen waarvan je eerst alleen kon dromen. We nodigen en dagen je uit om jouw dromen te dromen die je eerst voor onmogelijk hield om je vervolgens te ondersteunen ze waar te maken. Onze belofte is dat wij volledig toegewijd zijn aan alles waar jij toegewijd aan bent. De training gaat niet alleen in de trainingsruimte, maar met name in jouw leven plaatsvinden. Je volgt vijf bijeenkomsten van twee aaneengesloten dagen en krijgt een persoonlijke coach toegewezen waarmee je buiten de trainingsbijeenkomsten regelmatig contact hebt.

Het volledige programma is na te lezen in de brochure.

Meesterlijk Leiderschap bestaat uit vijf tweedaagse bijeenkomsten, verspreid over een periode van ongeveer 6 maanden. De bijeenkomsten starten op donderdag om 10:00 uur en eindigen op vrijdag rond 18:00 uur. Een avondprogramma en overnachting zijn onderdeel van de training. De bijeenkomsten vinden plaats op:

 • 23 en 24 juni 2016
 • 21 en 22 juli 2016
 • 8 en 9 september 2016
 • 27 en 28 oktober 2016
 • 1 en 2 december 2016
Meesterlijk Leiderschap wordt gegeven in Groepsaccommodatie Beukenhof in Biezenmortel.

De kosten van de training bedragen € 2500,- exclusief BTW (inclusief BTW voor particulieren). Dit is inclusief locatie, catering op donderdag en vrijdag, overnachting in een tweepersoonskamer en ondersteuning door een persoonlijke coach.

Alle informatie en het volledige programma van Meesterlijk Leiderschap is na te lezen in de brochure (PDF).

Ja, ik schrijf me in voor Meesterlijk Leiderschap!

Naam *

E-mailadres*

Telefoonnummer *

Geboortedatum *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Eventueel alternatief factuuradres

Eventuele vraag of opmerking