Hoe creëer je een coaching cultuur in je team?

GRATIS WEBINAR: 2 Februari 2022

Een coaching cultuur levert winst op voor een team en dus voor de organisatie, zowel emotioneel als financieel. Toch zijn er niet zoveel teams waar een coaching cultuur ook daadwerkelijk heerst, zo blijkt uit onderzoek van de International Coaching Federation. In dit webinar, speciaal voor leidinggevenden, HR-managers, en -adviseurs, leer je wat een coaching cultuur is, hoe deze te creëren, waar te starten en wat de ROI ervan is.

Gavin Morgan (Internationale bank) en Hein Hilhorst (Internationale olie leverancier) sluiten in dit webinar aan en vertellen uit eigen ervaring wat een coaching cultuur hen heeft opgeleverd en de lessons learned bij het implementeren ervan in de organisatie. 

 • Locatie: Online via Zoom

 • Datum: woensdag 2 februari 2022

 • Tijd: 10:00 – 12:00 uur

 • Deelname: Gratis

 • Maximaal aantal deelnemers: 200

AANMELDEN

Wat ga je leren?

Na dit webinar ‘Hoe creëer ik een coaching cultuur in mijn team’ van 120 minuten heb je een duidelijker beeld wat een coaching cultuur daadwerkelijk is, hoe je een dergelijke cultuur creëert, de rol van coachend leiderschap, wat de eerste stappen zijn en welke investeringen en opbrengsten er bij komen kijken. Tijdens het webinar gaan we o.a. in gesprek met Gavin Morgan en Hein Hilhorst over coachend leiderschap en hun ervaringen, uitdagingen en resultaten.  

In het kort

 • Wat is een coaching cultuur?

 • Welke elementen zijn van belang?

 • Hoe creëer je een coaching cultuur?

 • Waar start je?

 • Wie zijn erbij nodig?

 • Wat is de ROI?

“Door de snelheid en kracht van veranderingen kunnen we concluderen dat het omgaan met deze veranderingen hoge eisen stelt aan leiderschap in alle fasen van verandering”

Peter Bouwsema, Polarstar BV.

Dat vraagt van onze opleiders, commandanten en leidinggevenden dat zij een coachende houding hebben en de principes van transformationeel coachend leiderschap hanteren.

Kees de Rijke, HR Koninklijke Landmacht

SPREKERS

HOST: Johan van Bavel

Johan is Master Certified Coach werkt internationaal als (team)coach, trainer en facilitator. Na ruim 20 jaar ervaring als HR-professional en het werken voor diverse coaching- en trainingsorganisaties richtte Johan van Bavel bijna 15 jaar geleden Intention – Centrum voor Leiderschap & Coaching – op. Intention traint en coacht individuen, teams en organisaties en leidt professional transformationele coaches en leidinggevenden op.

Johan wordt tijdens dit webinar ondersteund door Maaike Rijk, Professional Certified Coach en trainer bij Intention als moderator.

GAST: Gavin Morgan.

Gavin is British and has lived in the Netherlands for 19 years. He works for a large Dutch financial organisation where he has recently been an IT lead and is currently leads an enterprise data & analytics programme. Gavin started his coaching journey while on a journey to develop himself and his personal leadership. Gavin believes that you can only reach the best version of yourself while also supporting others to be their best selves.

GAST: Hein Hilhorst

In zijn werkzame leven was Hein leider, coach, manager en directeur van internationale olie en gasprojecten. Van 1984 tot 2018 werkte hij in 13 verschillende landen op projecten van US$ 50 miljoen tot US$ 50 miljard. Ter zee, te land, in de woestijn, het regenwoud en in de arctische gebieden. In Noord en Zuid-Amerika, Europa en Azië en met 50+ verschillende nationaliteiten. Hierin kreeg hij te maken met op steeds andere manieren vergelijkbare vraagstukken oplossen. Hein deed alles op basis van integriteit, eerlijkheid en respect voor je collega’s, buren en omgeving.

INSCHRIJVEN WEBINAR 2 Februari 2022

Aanmelden

LET OP! Je inschrijving is pas compleet als je van ons een bevestigingsmail MET de Zoom-link hebt ontvangen. Deze komt soms in de spam terecht, dus check voor de zekerheid je spambox.  

GRATIS BOEKJE!

Na het webinar ontvangen alle deelnemers het gratis eBook over Transformationeel coachend leiderschap. Dit naslagwerk geeft nog een verdergaand kijkje in de thema’s transformatie, coaching en leiderschap en wat ze tezamen betekenen voor organisaties in deze snel veranderende wereld.